WIVER Webdesign & Display Advertising is in 2013 opgericht door Wim Versées.

Wim Versées, een webdesigner en ontwikkelaar, behaalde in 2012 zijn diploma toegepaste informatica met specialisatie in multimedia op de Karel de Grotehogeschool in Antwerpen.

WIVER… Webdesign

Mooie dingen maken, creatief omspringen met technologieën en een goede look and feel, maken webdesign voor WIVER een echt plezier!

Het leveren van attractieve websites is de core-business van WIVER; producten die tot stand komen door samenspraak en overleg met u, de klant. U heeft steeds inspraak, u kan steeds evalueren.

WIVER… Display Advertising

Een tweede luik waar WIVER u graag mee van dienst is, zijn producties inzake display advertising. Display advertising, digital signage en narrow casting, visueel informatie overbrengen naar anderen.

Wat begonnen is met het spelen met animaties in PowerPoint, groeide over Flash uit naar Wiver Digital Signage (WDS). WDS, het eigen product betreffende digital signage, een pakket dat u toelaat om zelf uw productie te leiden,…

Ons doel

Wij willen voor u hét adres zijn waar u terecht kan voor uw website. We richten ons voornamelijk op kleine zelfstandigen en kmo’s, die nood hebben aan extra ondersteuning betreffende internetoplossingen. Bij ons bent u geen nummer, maar een vriend!

Onze visie

We leveren u diensten die op maat geschreven zijn en oplossingen die beantwoorden aan uw noden. Hierbij denken we pro-actief. Oplossingen van vandaag moeten oog hebben voor de toekomst.

Samenwerken met WIVER Webdesign & Display Advertising is het uitbreiden van uw vriendenkring!